2012. december 31., hétfő

OLASZORSZÁG WELLNESS ÉS SÍ 3NAP/2FŐ REGG.+VACS. - Jelenlegi ára: 1 Ft


Hotel alle Piramidi Trentino/Olaszország
Természet és wellness
  3 nap 2 éjszaka  2 fő részére
 
 
Az ajánlat tartalma: T
J.
3 nap 2 éjszaka egy kényelmes kétágyas hálószoba, zuhanyzós fürdőszoba, WC, hajszárító, TV, telefon, íróasztal, erkély
Bőséges büféreggeliT. J.
WIFI / WLAN
Medence nyugágyakkal és napernyőkkel (nyáron)
Ingyenes parkoló (őrzött parkoló vagy garázs)
Az aukciós ár tartalmazza a fent felsorolt szolgáltatásokat 2 fő részére.
 
Köszönti Önt a Hotel Alle Piramidi 
A Hotel Alle Piramidi egy nemrég felújított, családi kézben lévő szálloda, amely barátságos szállást kínál a gyönyörű Trento vidéken, amely ideális kirándulásokhoz és túrázáshoz. T. J.
A környéken számos szabadidős tevékenység űzhető: horgászat az Avisio-folyón, a helyi szőlők felfedezése, vagy a középkori Segonzano-vár meglátogatása legközelebbi faluban. A megdöbbentő "Piramide di terra" vagy az erózió eredményeként kialakult földi piramisok kihagyhatatlan élményt nyújtanak. A lenyűgöző Dolomitok is rövid távolságra vannak. T. J.
Az Alle Piramidi széles körű létesítményeket kínál. Mártózzon meg a kültéri medencében, lazítson a szaunában, vagy kényeztesse magát a fürdőben, ahol számos különböző kezelés és masszázs kérhető.
Esténként, a szálloda éttermében elfogyasztott jellegzetes regionális- és olasz ételek után, pihenjen egy csendes itallal a zongorabárban, vagy vegyen részt a szálloda szórakoztató programjaiban.
Lift
Légkondicionálás
Több nyelven beszélő személyzetT. J.
Városnézések
síel
Ingyenes parkolás (parkoló vagy garázs)
TV Lounge
Bár
 
Szobák
Az újonnan felújított, kényelmesen berendezett szobák minden komforttal felszereltek.
Fürdőszoba zuhanyzóval, WC, hajszárító, TV, telefon, íróasztal, erkély.
  T. J.
Wellness
 
A test és lélek visszanyeri eredeti harmóniáját egy külön e célra létrehozott környezetben. A központ széles választékát kínálja a pihentető és fiatalító kezeléseknek. Teljes, részleges vagy speciális masszázsok, arc és test tisztító, anti-aging kéz-és lábápolás, smink.
  T. J.
 
Elhelyezkedés
A Hotel Alle Piramidi, amely  Segonzano városrészben helyezkedik el, a Segonzano városában tett kirándulások ideális kiindulópontja. Innen a pezsgő város minden látványosságát és érdekes programját könnyen elérhetik a látogatók. Kedvező elhelyezkedése miatt ebből a szállodából a város minden kihagyhatatlan nevezetessége könnyen elérhető.
A környék látványossága többek között a Castello del Buonconsiglio, a Palazzo Salvadori és aTermészettudományi Múzeum. A környék további tájékozódási pontjai közé tartozik még a Trentói székesegyház és a Cavalese Ski Area is. T. J.
 
A Fiemme-völgy legizgalmasabb része a Latemar sícentrum, amely egy igazi "síhintát", azaz hegyeken, völgyeken átívelő változatos síélményt ígér. A Ski Center Latemar liftjeihez és pályáihoz három helyről mehetünk fel; Obereggen (1500 m), Pampeago (1757) és Predazzo (1018 m) üdülőhelyekről.
Cavalese a Fiemme-völgy legnagyobb üdülőhelye pontosan 1000 méterrel a tengerszint felett fekszik. Innen indul a modern kabinos gyorslift az Alpe Cermis pályáira, több szakaszban egészen 2250 méter magasra. Az Alpe Cermis síterületen található a Fiemme-völgy leghosszabb pályája: a 6 km-es Val della Roda. Ez egy viszonylag könnyű pálya, 617 méternyi szintkülönbséggel. Ugyanitt, Alpe Cermisben van a völgy legnehezebb pályája is, a 7, 5 km-es Pista Olimpia, ennek szintkülönbsége 950 méter. A kabinos felvonó alsó állomásának közelében található a korcsolyázni szeretőket váró "jégpalota". A városközpontban számos üzlet, étterem és bár, valamint egy fedett uszoda található. A település a sífutók számára is remek úti cél lehet: Cavalesében rendezik 1971 óta a világhírű Marcialonga sífutóversenyt 70 km-es távon.
A Ski Area Alpe Lusia Moenából és El Zirmóból érhető el ülőszékes lifttel. A moenai oldalon fekete és piros, az el zirmoi oldalon lankás kék pályákat találunk. A felvonók többsége ezen a síterületen is ülőszékes.
A síszezon Val di Fiemme-ben (németül: Fleimstal) november végétől április végéig tart.
 
                          
Információ
Hotel alle Piramidi
Famiglia VillottiT. J.
I-38047 Segonzano (Trento) / Italien
 
WellnessUtazas további ajánlatait megtalálja itt .
 
Az utalvány vásárlástól számított 1 évig érvényes, szabad helyek függvényében.
Nem felhasználható 08. 08-16 és 12. 23-01. 03-ig.
A szabad helyek utáni érdeklődés, és a gyermekekkel járó esetleges plusz költségek a szállodával történő egyeztetést igényelnek.
 
 



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2013-01-18 15:58
. OLASZORSZÁG WELLNESS ÉS SÍ 3NAP/2FŐ REGG.+VACS. - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése